Όλες οι κατηγορίες

Δέσμευση ποιότητας

Αρχική σελίδα>Η ιστορία μας>Δέσμευση ποιότητας

Δέσμευση ποιότητας

Εστιασμένη στην ποιότητα των προϊόντων και προσανατολισμένη στις απαιτήσεις του πελάτη, η Beyond έχει καθιερώσει σύστημα διαχείρισης υγιούς ποιότητας, πραγματοποιώντας την τριλογία ποιότητας σχεδιασμού, ελέγχου και βελτίωσης. Η Beyond τηρεί την αλήθεια, την αριστεία και την πρόοδο που βασίζεται στον προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής και την ισχυρή τεχνική δύναμη, λαμβάνοντας ως εγγύηση την αυστηρή διαχείριση παραγωγής και τον ποιοτικό έλεγχο.

Η Beyond διαθέτει το πρότυπο εργαστήριο παραγωγής σε εθνικό επίπεδο: οι οπτικοποιημένες και τυποποιημένες διαδικασίες διαχείρισης παραγωγής επιτυγχάνονται με έξυπνες μεθόδους διαχείρισης. Τα προϊόντα επιλέγονται μετά από μια αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης από την πρώτη ύλη στη συσκευασία, διασφαλίζοντας πρότυπα ελέγχου και ιχνηλασιμότητα σε όλη τη διαδικασία από υλικά, διεργασίες και τελικά προϊόντα. Το ποσοστό έγκαιρης παράδοσης των υλικών από βάσεις ξεπερνά το 1%, και το ποσοστό του ηλεκτρονικού ποιοτικού ελέγχου φτάνει το 95%.

Διαθέτοντας κορυφαίο σε εθνικό επίπεδο εργαστήριο δοκιμών, η Beyond πληροί απόλυτα τις απαιτήσεις των υλικών και της απόδοσης του προϊόντος, γεγονός που διασφαλίζει την ασφάλεια και την αξιοπιστία των κλινικών εφαρμογών σε διαφορετικό περιβάλλον.


Πιστοποιητικά

Η Beyond είναι πιστοποιημένη με ISO9001, ISO13485, CE, ISO14001, OHSAS18001, εθνικό GB/T29490-2013 και Grade- III of Work Safety Standardization.

0
Καλάθι έρευνας
    Το καλάθι σας είναι άδειο