Όλες οι κατηγορίες

Νεα

Αρχική σελίδα>Νεα

«Βαθιά όργωμα» Τουρκία-Χιλιάδες μίλια βοήθειας για την καταπολέμηση της επιδημίας μαζί

Χρόνος: 2021-12-07 Προβολές: 236

     Η Δημοκρατία της Τουρκίας (τουρκικά: Türkiye Cumhuriyeti; Αγγλικά: The Republic of Turkey), που αναφέρεται ως Τουρκία, είναι μια χώρα που εκτείνεται σε Ευρώπη και Ασία. Συνορεύει με τη Μαύρη Θάλασσα στα βόρεια, τη Μεσόγειο Θάλασσα στα νότια, τη Συρία και το Ιράκ στα νοτιοανατολικά και το Αιγαίο Πέλαγος στα δυτικά. , συνορεύει με την Ελλάδα και τη Βουλγαρία και ανατολικά συνορεύει με τη Γεωργία, την Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν και το Ιράν. Η γεωγραφική θέση και η γεωπολιτική στρατηγική σημασία της Τουρκίας είναι εξαιρετικά σημαντικές και είναι το σταυροδρόμι που συνδέει την Ευρώπη με την Ασία.

γαλοπούλα

    Ο νέος ιός της κορώνας συνεχίζει να εξαπλώνεται και η κατάσταση της επιδημίας σε πολλές χώρες δεν είναι ακόμα αισιόδοξη. Πρόσφατα, η τουρκική επιδημία έχει μια τάση ανάκαμψης. Από την ώρα του Τύπου: Η Τουρκία πρόσθεσε 23,496 κρούσματα τις τελευταίες 24 ώρες στον αγώνα κατά της νέας επιδημίας του στέμματος. Από την αρχή της επιδημίας έχουν επιβεβαιωθεί συνολικά 6,435,773 κρούσματα και ο συνολικός αριθμός θανάτων ανέρχεται σε 57,283.

三代泵在土耳其高端使用的装机场景_副本

    Αντλία έγχυσης σειράς Sunfusion Semi-2|Erch-6|Anim-8 

Σενάρια που χρησιμοποιούνται σε high-end κλαμπ στην Τουρκία

   BYOND Η Medical έχει δεσμευτεί να εμβαθύνει την τουρκική αγορά και έχει κερδίσει ομόφωνους επαίνους από τοπικούς διανομείς και νοσοκομεία για την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της και την καλή φήμη των χρηστών. Επηρεασμένη από την επιδημία, υπάρχει σοβαρή έλλειψη αντιεπιδημικών υλικών στην Τουρκία. Οι τοπικοί διανομείς παρήγγειλαν επειγόντως μεγάλο αριθμό υλικών από την εταιρεία μας. Μετά την παραλαβή της παραγγελίας, η εταιρεία μας ενεργοποίησε αμέσως το σχέδιο εργασίας έκτακτης ανάγκης, αύξησε το απόθεμα πρώτων υλών μη επεμβατικών αναπνευστήρων και αναπνευστικών μασκών και κανόνισε τους υπαλλήλους της γραμμής παραγωγής να εργάζονται υπερωρίες για την παραγωγή και να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσουν ότι η πρόληψη και ο έλεγχος της επιδημίας τα υλικά είναι εγγυημένα για τη διασφάλιση της έγκαιρης παράδοσης των παραγγελιών.

微 信 20211207151549 _XNUMX_ 副本

      Σήμερα, ο κόσμος είναι από καιρό ένα παγκόσμιο χωριό και η μοίρα των ανθρώπων όλων των χωρών είναι στενά συνδεδεμένη. Μπροστά στην επιδημία πρέπει να ενωθούμε. Η Biyang Medical ανέκαθεν τηρούσε την αποστολή της «χρήσης της επιστήμης και της τεχνολογίας για τη συνοδεία της ανθρώπινης υγείας» και συμβάλλει στον παγκόσμιο αγώνα κατά της «επιδημίας» όσο το δυνατόν περισσότερο.


Προηγ: Αναζητήστε την καινοτομία και την πρόοδο, η Beyond βρίσκεται στην πρώτη γραμμή

Επόμενος : Η Byond Medical βοηθά τις χώρες της Κεντρικής Ασίας να καταπολεμήσουν την επιδημία

0
Καλάθι έρευνας
    Το καλάθι σας είναι άδειο