Όλες οι κατηγορίες

Νεα

Αρχική σελίδα>Νεα

FIME2022 | Η BYOND Medical εμφανίζεται στη Διεθνή Ιατρική Έκθεση της Φλόριντα

Χρόνος: 2022-08-08 Προβολές: 197

Εικόνα _20220729100307

Διεθνής Έκθεση Ιατρικού Εμπορίου και Κογκρέσο στις Ηνωμένες Πολιτείες

Όνομα έκθεσης: Florida International Medical Expo (FIME)

Διεύθυνση: Miami Beach Convention Center (MBCC), Miami Beach, Φλόριντα, ΗΠΑ.

Χρόνος: από 27-29 Ιουλίου 2022

Αριθμός περιπτέρου: A59

Εικόνα _20220727141740

Η 31η Αμερικανική Διεθνής Έκθεση Ιατρικού Εξοπλισμού (FIME) άνοιξε μεγαλοπρεπώς στο Μαϊάμι της Βόρειας Αμερικής στις 27-29 Ιουλίου. Χάρη στη σταδιακή χαλάρωση της νέας πανδημίας του στέμματος, η έκθεση έδειξε επίσης μια ισχυρή δυναμική ανάκαμψης, από 45 χώρες Περισσότερες από 700 εταιρείες από την Κίνα και την περιοχή συμμετείχαν με επιτυχία στην έκθεση, προσελκύοντας συνολικά 12,650 επαγγελματίες επισκέπτες από 80 χώρες και περιοχές .

Χωρίς όνομα-2

Το FIME είναι η μεγαλύτερη διεθνής ιατρική έκθεση και συνέδριο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εγγεγραμμένοι από όλες τις ειδικότητες και κλάδους από όλο τον κόσμο και από όλο τον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης παρακολουθούν το FIME για να μάθουν για τις πιο πρόσφατες ιατρικές συσκευές, προϊόντα, προμήθειες, τεχνολογίες και υπηρεσίες και να μάθουν από ειδικούς του κλάδου σε ένα τριήμερο εκπαιδευτικό συνέδριο έξι κατευθύνσεων.

未命名

Ως μία από τις λίγες κινεζικές μάρκες που συμμετέχουν στην έκθεση,BYOND Το Medical έκανε το ντεμπούτο του στο FIME για πρώτη φορά και ήταν επίσης η πρώτη φορά που όλα τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια σκηνή στην αγορά της Βόρειας Αμερικής. Παρουσιάστηκε η συνολική λύση για τη διάγνωση και τη θεραπεία, μοιράζοντας με τον κόσμο το ανεξάρτητο σχέδιο καινοτομίας των εθνικών εμπορικών σημάτων.

Χωρίς όνομα-1

Προηγ: Η Byond Medical βοηθά τις χώρες της Κεντρικής Ασίας να καταπολεμήσουν την επιδημία

Επόμενος : MECICA 2022 !Καλώς ήρθατε να μας γνωρίσετε στο Medica Fair στη Γερμανία

0
Καλάθι έρευνας
    Το καλάθι σας είναι άδειο