Όλες οι κατηγορίες

Παγκόσμια αγορά

Αρχική σελίδα>Η ιστορία μας>Παγκόσμια αγορά

Εγχώρια αγορά

               

Beyond ειδικεύεται στη διαχείριση έγχυσης (αντλία έγχυσης, αντλία σύριγγας, κ.λπ.), λύσεις υπνικής άπνοιας, αναπνευστική υγειονομική περίθαλψη (CPAP, συσκευές BPAP και μάσκα), οδοντιατρικό εξοπλισμό, ιατρική μηχανική, σύστημα κλήσης νοσηλευτών κ.λπ., το οποίο έχει εφαρμογές παγκοσμίως χιλιάδες ιατρικά ιδρύματα. Η Beyond έχει καλές σχέσεις συνεργασίας με πολλά νοσοκομεία και ειδικούς. Με μια σειρά από γραφεία και θυγατρικές σε διάφορες επαρχίες και δήμους και αυτόνομες περιοχές όπως το Zhengzhou, το Nanjing και το Chengdu, η επιχειρηματική γραμμή της Beyonds έχει παγκόσμια κάλυψη σε περισσότερες από 50 χώρες και περιοχές, διαμορφώνοντας ένα πλήρες δίκτυο πωλήσεων και υπηρεσιών.

                       

Εν τω μεταξύ, η Beyond αναπτύσσει σε βάθος συνεργασία με το Central South University, το Changsha University of Science & Technology, το Hunan University of Chinese Medicine, καθώς και με μια σειρά από επιστημονικά ερευνητικά ιδρύματα και ακαδημίες. Επιπλέον, η Beyond εφαρμόζει κλινικές απαιτήσεις και οι ιατρικές τεχνολογίες αιχμής ενσωματώνονται της ιατρικής θεραπείας στην καινοτομία προϊόντων της Beyond, η οποία δεσμεύεται επίσης να προάγει την ανάπτυξη της ανθρώπινης υγείας με καλύτερα και πιο πολύτιμα προϊόντα και λύσεις.

                       

Ως Hunan Hi-tech Entrepreneurs, το Beyond έχει αναπτυχθεί και παραχωρηθεί σχεδόν 20 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και τα πνευματικά δικαιώματα για 16 εφαρμογές λογισμικού, το οποίο αποτελεί πραγματική υποστήριξη για τη βιώσιμη ανάπτυξη της εταιρείας μέσω εφαρμογής στην πραγματική παραγωγή, μια ενίσχυση της σταθερότητας και αξιοπιστίας της τεχνολογίας και βελτίωση της βασικής ανταγωνιστικότητας. 


Αγορά του εξωτερικού

Τα τελευταία χρόνια, η Beyond επεκτείνει τη διεθνή της εμβέλεια και διαμορφώνει παγκόσμιο δίκτυο μάρκετινγκ με 3 μεγάλες διεθνείς ομάδες μάρκετινγκ.

                       

Τα προϊόντα μας πωλούνται καλά σε περισσότερες από 50 χώρες και περιοχές:

                       

Νοτιοανατολική Ασία: Ταϊλάνδη, Φιλιππίνες, Μαλαισία

                       

Ευρώπη και Αμερική: Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς

                       

Άλλα: Βραζιλία, Ρωσία, Ντουμπάι, Ινδία

                       

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Beyond έχουν λάβει αναγνώριση και υψηλή φήμη μεταξύ των μαζικών εργαζομένων στον τομέα της ιατρικής περίθαλψης.

0
Καλάθι έρευνας
    Το καλάθι σας είναι άδειο