Όλες οι κατηγορίες

Εταιρικό προφίλ

Αρχική σελίδα>Η ιστορία μας>Εταιρικό προφίλ

Εταιρικό Προφίλ       Ξεκίνησε το 2009, η Hunan Beyond Medical Technology Co., Ltd. (Beyond για συντομία), με έδρα στην περιοχή Yuelu, Changsha με κεφάλαιο εγγραφής 50 εκατομμύρια RMB, είναι αφιερωμένη στην Ε&Α, την κατασκευή, το μάρκετινγκ και την εξυπηρέτηση λύσεων προϊόντων στην ιατρική υγειονομική περίθαλψη βιομηχανία. Η κύρια επιχειρηματική υπηρεσία περιλαμβάνει τη διαχείριση έγχυσης (αντλία έγχυσης, αντλία σύριγγας, κ.λπ.), λύσεις άπνοιας ύπνου (CPAP, συσκευές και μάσκες BPAP), οδοντιατρικό εξοπλισμό, ιατρική μηχανική, σύστημα κλήσης νοσοκόμων κ.λπ. Προϊόντα υψηλής απόδοσης και εξαιρετικής ποιότητας πρόκειται να κυκλοφορήσουν σε νοσοκομεία σε όλα τα επίπεδα εντός και εκτός της Κίνας, παρέχοντας παράλληλα ασφαλείς και βολικές υπηρεσίες για ασθενείς στον κόσμο. Η Beyond δεσμεύεται να γίνει ο κορυφαίος προμηθευτής ιατρικών προϊόντων και λύσεων.

1610531391905104


1610531582423107


Υποστηρίζοντας την αποστολή του «Escort για την ανθρώπινη υγεία με την επιστήμη και την τεχνολογία», η Beyond ενσωματώνει τους πόρους της επιχείρησης, αναβαθμίζει την εσωτερική δομή και βελτιστοποιεί την κατασκευή ταλέντων με βάση τις εμπειρίες του κλάδου και το προϊόν επιτυχίας. Η Beyond συγκέντρωσε μια ομάδα ανώτερων μηχανικών λογισμικού και υλικού και ειδικών μηχανοτρονικής, έχει δημιουργήσει μια ανεξάρτητη ομάδα Ε & Α που αποτελείται από εγχώριους έγκυρους ιατρικούς εμπειρογνώμονες και ακαδημίες επιστημονικής έρευνας. Η Beyond επιμένει στην εκμετάλλευση, την εξερεύνηση και τη συσσώρευση στον κλάδο της ιατρικής υγειονομικής περίθαλψης, με στόχο την παροχή καλύτερων ιατρικών προϊόντων και λύσεων.

Beyond είναι η μονάδα μέλους του Hunan Software Industry Association και Changsha Changsha Chamber of Commerce for Import and Export. ο κερδισμένος των Επιχειρηματιών υψηλής τεχνολογίας Χουνάν, των επιχειρήσεων S&M που βασίζονται στην επιστήμη, της επιχείρησης αναφοράς «Shangyun» της Χουνάν και ούτω καθεξής.Επιπλέον, η Beyond έχει καλή γνώση των βασικών τεχνολογιών που συμβάλλουν σε εξαιρετικές επιδόσεις προϊόντων. Όλα αυτά τα αξιοσημείωτα επιτεύγματα καθιστούν την Beyond κορυφαία εταιρεία στον ιατρικό κλάδο.

Τα προϊόντα της Beyond χρησιμοποιούνται τώρα εκτενώς στο Γενικό Νοσοκομείο της Σαγκάης, στο Νοσοκομείο Jinling, στο The Second Affiliated Hospital of Zhengzhou University, στο West China Hospital, στο Sichuan University, στο Xiangya Hospital Central South University, καθώς και σε πολλά επαρχιακά νοσοκομεία αναφοράς και βαθμού ΙΙ τάξης Α νοσοκομεία, και επαινούνται από πολλούς εγχώριους γνωστούς ειδικούς. Με πολλά γραφεία και θυγατρικές σε διάφορες περιοχές όπως το Zhengzhou, το Nanjing και το Chengdu καθώς και 3 διεθνείς ομάδες μάρκετινγκ, η επιχειρηματική γραμμή της Beyonds έχει παγκόσμια κάλυψη σε περισσότερες από 80 χώρες και περιοχές, δημιουργώντας ένα παγκόσμιο δίκτυο Ε&Α, μάρκετινγκ και υπηρεσιών.

1610531652480014

Στο μέλλον, η Beyond δεν θα φεισθεί προσπαθειών για να κάνει βιώσιμες καινοτομίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών, να παρέχει πιο εξαιρετικά προϊόντα και υπηρεσίες και να δημιουργεί αξία για τους πελάτες. Επιπλέον, η Beyond θα κατασκευάσει σταθερά μια μεγάλη υγειονομική υγειονομική περίθαλψη σε νοσοκομειακή και οικιακή περίθαλψη και θα συνεισφέρει στην ανάπτυξη της ανθρώπινης υγείας.

Η Βασική αξία

 • Ο πελάτης πρώτα

  Πελατοκεντρική διαχείριση Επιδίωξη τελειότητας

 • Καινοτομία

  Η καινοτομία είναι η ψυχή της προόδου, είναι το κίνητρο της ανάπτυξης.

 • Ομαδικό Πνεύμα

  Μία κατεύθυνση, ένα όνειρο.
  Εμπρός πηγαίνετε, επιτύχετε win-win.

 • Σκληρή δουλειά

  Η επιτυχία έρχεται από τον ιδρώτα.
  Η δόξα δεν έρχεται ποτέ περιμένοντας.

Το όραμά μας

Το όραμά μας

Συνεχώς ξεπερνώντας, αφήστε τον κόσμο να γνωρίζει Beyond!

Η αποστολή μας

Η αποστολή μας

Συνοδός για την ανθρώπινη υγεία με επιστήμη και τεχνολογία!

Ηθική εργασίας

Ηθική εργασίας

ΑπλάΕύκολα Αποτελεσματικά Πιστοί Ευτυχισμένοι

0
Καλάθι έρευνας
  Το καλάθι σας είναι άδειο